Veelgestelde vragen
We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft, na het zien van onze collectie of na uw bezoek aan een van onze winkels. Daarom geven wij hier antwoord op de meest gestelde vragen omtrent uw bestelling, betaling, bezorging, levertijd, garantie en reparatie.
Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.
Heb ik garantie op mijn aankoop?
Woonsquare is een CBW-erkende woonwinkel. Onze klanten genieten dus altijd van extra bescherming en garantie. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties:
- Meer garanties na uw aankoop.
- Een veilige aanbetalingsregeling, uw betaling is dus gegarandeerd.
- Onpartijdige klachtenafhandeling. Klachten kunnen altijd voorgelegd worden bij een onafhankelijke geschillencommissie.
Voor meer uitgebreide en aanvullende informatie over het CBW en de bijbehorende garanties en zekerheden die dit u als koper biedt, kunt u op één van onderstaande links klikken.
Er is iets niet helemaal in orde met mijn geleverde meubel. Wat kan ik doen?
Als er na levering van uw meubels iets niet in orde is, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Dit gaan we zo spoedig mogelijk voor u oplossen. Om uw klacht zo inzichtelijk mogelijk te maken, vragen wij u gebruik te maken van het Online Servicemeldingsformulier. Na het invullen van het formulier ontvangt u een bevestiging en zal er spoedig contact met u worden opgenomen.
Tip! Houdt uw ordernummer bij de hand en voeg zo duidelijk mogelijke foto's toe, zodat wij nog sneller kunnen beoordelen hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Kan ik ook buiten de fabrieksgarantie iets laten repareren?
Ja dat kan. Een klacht op uw meubel is natuurlijk erg vervelend. Ook wanneer uw garantie verlopen is, proberen wij mee te denken in een oplossing.
Om uw klacht/gewenste reparatie zo inzichtelijk mogelijk te maken, vragen wij u gebruik te maken van het Online Servicemeldingsformulier. Na het invullen van het formulier ontvangt u een bevestiging en zal er spoedig contact met u worden opgenomen.
Tip! Houdt uw ordernummer bij de hand en voeg zo duidelijk mogelijke foto's toe, zodat wij nog sneller kunnen beoordelen hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Wat valt er onder gebruikersschade?
Gebruikersschade is een vorm van slijtage ontstaan door toedoen van de gebruiker. Voorbeelden waardoor gebruikersschade kan ontstaan:
- Door het gebruik van verkeerde onderhouds of schoonmaakmiddelen
- Het inzakken van zitmeubelen, veroorzaakt door staan of springen op het meubel
- Het toelaten van honden of katten op de bank, waardoor kleine scheurtjes in de bekleding kan ontstaan
- Verkleuring van kussens, door bijvoorbeeld kleurafgifte van spijkerbroeken
- Lederen meubels te dicht naast een warmtebron plaatsen, het leer kan hierdoor uitdrogen
Meer weten over het onderhoud van uw meubels? Raadpleeg onze Informatiebrochure of bekijk onze onderhoud en vlekkentips.
Waar vind ik onderhoudstips voor mijn meubel?
Het is van belang dat uw meubels zo lang mogelijk in optimale conditie blijven, zodat u hier lang plezier aan mag beleven. Hier kunt u zelf ook aan bijdragen door uw meubels frequent en op de juiste manier te onderhouden.
Tips over het onderhoud van uw meubels vind u terug in onze Informatiebrochure of op onze pagina met onderhouds- en vlekkentips.
Onze collectie bekijken?
Bezoek een megastore en profiteer deze week nog van extra voordeel!